Winterjassen van Woolrich

1 december 2017 by administratie

De koudste dagen van het jaar zijn aangebroken. Je kijkt naar je winter jas van 2016 en ver daarvoor en komt tot de conclusie dat die jas toch wel een beetje gedateerd is. De warmte is eruit en deze oude jas heeft niets meer met het hedendaagse modebeeld te maken.

Op zoek naar een niewe winterjas. Pauw.com heeft geweldige jassen in het assortiment welke aan alle eisen van een koude winter voldoen. Duurzame jassen tegen een betaalbare prijs. Jaren plezier van een klassieke jas, parka of coat.

Woolrich
Het modemerk Woolrich is al meer dan 180 jaar op de markt en stijgt nog steeds in naamsbekendheid. In 1830 is dit Amerikaanse modemerk opgericht in Pennsylvania. Het belangrijkste van de ontwerpen, is buitenkleding die tegen een stootje kan. Uiteraard nemen jassen een groot deel daarvan in beslag. Sportief en tegelijkertijd hebben deze creaties een chique uitstraling. De jassen worden gemaakt met een mix van kunstmatige en natuurlijke vezels. Een echte klassieker van dit merk is de Arctic parka.
De Arctic parka

Deze parka is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Arctict parka is eigenlijk niet meer weg te denken uit de collectie van Woolrich. De vulling bestaat uit dons en eendenveren. Buitenzijde van de parka is gemaakt van teflon-gecoated katoen. Ook de capuchon heeft een donsvulling.
Gemakkelijk bestellen

Een Woolrich winterjas is gemakkelijk aan te schaffen via de webshop van Pauw.com. Bestellingen worden doorgaans binnen 5 dagen geleverd. Bij Pauw kan echter ook vanuit het buitenland worden besteld. Kijk voor informatie over bestellingen op de website.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>