Oakley zonnebrillen

25 maart 2015 by administratie

Oakley is het meest innovatieve merk op de planeet als het gaat om het creëren van sport en prestatie frames. Van skiën tot fietsen en om elke dag te dragen, Oakley combineert design met technologie. Dankzij de strak zorgvuldig ontworpen frames springt dit merk al vele decennia in het oog. Met een reeks van spannende nieuwe frames, eigenzinnige kleurencombinaties en met de hand vervaardigde precisie detaillering maakt dit merk net even het verschil. Bij Faciato.nl kom je alle bekende modellen van Oakley tegen.

Het merk bestaat meer dan 35 jaar. In die tijd zijn er diverse modellen ontwikkeld zoals de Jawbone en radar range. De zonnebrillen zijn dan ook erg geliefd bij een brede doelgroep. Door het goede kwalitatieve glas worden uv-stralen en zonlicht tegengehouden. Hierdoor krijgen je ogen de meest optimale bescherming tijdens een dag in de zon. Het merk is ook een graag geziene gast in de wereld van de sport. Bij hardlopers, wielrenners en mountainbikers staat dit merk op nummer 1. Dit komt omdat Oakley een ruime keuze heeft in verschillende modellen. Door de ergonomische vormgeving zijn de zonnebrillen van Oakley aerodynamisch. Hierdoor verlies je geen tijd als je in een race zit op je racefiets. De bril blijft bovendien goed op zijn plaats zitten. Hierdoor kun je de focus op het sporten leggen en hoef je de bril niet steeds te corrigeren als je actief bezig bent. Bij Faciato.nl kun je kiezen uit een grote collectie Oakley zonnebrillen. Het bestelproces is eenvoudig en je hebt je zonnebril snel in huis.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>