Gorillawear.com, de uitkomst voor de bodybuilders onder ons!

3 december 2015 by administratie

Hoewel ik al een flinke tijd aan het sporten was, merkte ik na enkele maanden dat mijn kleding niet meer op een goede manier paste. Vaak waren de mouwen te klein of waren de verhoudingen volledig zoek. Natuurlijk ben ik blij met de groei van mijn lichaam maar niks meer passen is ook niet handig. Ik besprak dit met mijn trainingmaat en hij vertelde mij dat er een website bestaat waar kleding te koop is voor getrainde mannen en vrouwen.

Dezelfde avond dook ik achter mijn computer en ontdekte ik Gorillawear.com. Op de site kon ik alles van het merk kopen. Omdat ik al een tijdje geen kleding meer had gekocht bestelde ik veel verschillende dingen. Ik kocht een nieuwe jas, een broek en een aantal shirts. Ook stond er op de website een afdeling voor mijn (ook sportieve) vriendin. Ik bestelde dus gelijk als cadeautje een mooi shirt voor haar. Ik bestelde alles tegelijk online en ontving al snel mijn bestelling thuis. Ik was wel verbaasd dat dit Amerikaanse merk gewoon in Nederland leverde. Toen ik de kleding thuis kwam heb ik het gelijk gepast en alles zat perfect omdat alle maten juist in elkaar zitten. Toen mijn vriendin hoorde dat ik ook aan haar had gedacht was ze ontzettend blij. Ze had nooit gedacht dat haar bodybuilder man nog eens online voor haar ging shoppen! Ik ben erg blij met Gorillawear.com.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>