Bomberjack

16 april 2015 by administratie

Ben jij een groot liefhebber van outdoor-sporten als paintball en boogschieten? En doe je dit het liefst vier seizoenen lang – ook in de winter? Dan kun je niet zonder een warme jas die je beschermd tegen koudere temperaturen en je bovendien een beetje protectie biedt tegen de soms hard aankomende rubberen kogels uit de paintball-sport. Een bomberjack is in dat geval een must-have: een klassieke jas voor iedereen die doet aan een uitdagende outdoor-activiteit.

Dumpstore Hengelo

Zoek jij zo’n bomberjack óf ben je op zoek naar algemene producten die van pas kunnen komen tijdens verschillende outdoor-sporten? Kijk dan eens rond op de website van Dumpstore Hengelo via www.dumpstorehengelo.nl. Hier vind je een enorm assortiment producten voor onder anderen airsoftball, boogsporten en meer. Daarnaast beschikt de webshop eveneens over een ruim aanbod camouflagekleding, outdoorkleding en zogenaamde dumpartikelen. Of je nu op zoek bent naar een bomberjack, originele legerkisten of verschillende kleine tools als zaklampen: hier vind je het. Bijkomend voordeel is het feit dat veel van de hier aangeboden producten op voorraad zijn, wat inhoudt dat je ze binnen één tot drie werkdagen al in huis hebt. Nog niet overtuigd? Voor alle bestedingen die hoger zijn dan 75 euro geldt een vrijwaring van de verzendkosten! Bekijk snel de website van Dampstore Hengelo en oordeel zelf!


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>